Facebook

Yhteystiedot

ONNENPUSSI

Marjo Räsänen
Ylämylly
puhelin 050 441 3966

info@onnenpussi.fi

www.onnenpussi.fi

Käsintehdyt kotimaiset saippuat 

Hemmottele itseäsi ja lähimmäisiäsi käsintehdyillä kotimaisilla saippuoilla. Saippua on myös erinomainen lahja. Se on mukava antaa ja saada. Sille on aina käyttöä ja se tekee hyvää iholle :)

Onnenpussin hellävaraiset, ihanat, mieltä ja kehoa hemmottelevat saippuat on valmistettu omilla resepteillämme alusta loppuun käsin laadukkaista raaka-aineista omissa tiloissamme. Kasviöljyistä - ja rasvoista valmistetut saippuat eivät kuivata ihoa, vaahtoavat runsaasti ja sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön.

Pääraaka-aineina saippuoissa on käytetty kotimaista rypsiöljyä, joka tuo niihin hellävaraisuutta ja hienoa kiiltoa. Tämän lisäksi reseptin sisällöstä riippuen rypsiöljyn sekaan on laitettu  kookosrasvaa, oliiviöljyä, risiiniöljyä, sheaa tai/ja kaakaovoita.  

Saippuat eivät sisällä kemiallisia lisättyjä säilöntä-, vaahdotus-, tai kovetusaineita, eikä niissä ole käytetty palmuöljyä.

Suolasaippuoissa on käytetty puhdistamatonta merisuolaa, kotimaista rypsiöljyä, oliiviöljyä, kookosrasvaa sekä risiiniöljyä (Nämä saippuat eivät sisällä sheaa, e-vitamiiniöljyä eikä kaakaovoita). Rakkaudella suolasaippuat (sydämen malliset) sisältävät myös sheaa.

Saippuat saavat valloittavat tuoksunsa eteerisistä öljyistä, sekä saippuan valmistukseen tarkoitetuista ja hyväksytyistä saippuatuoksuista. Iloiset ja herkät värit saippuaan tulevat niihin tarkoitetuista väreistä. Tuoksut ja värit saattavat hieman vaihdella valmistuserittäin, mutta jokainen saippuapala on korkealaatuinen kotimainen arjen luksustuote.

Saippuoissa käytetty kotimainen rypsiöljy, kookosrasva, oliiviöljy, hunaja sekä merisuola ovat samoja joita käytetään ruuanlaitossa. Kaakaovoi, shea, mehiläisvaha ja risiiniöljy ovat kosmetiikkalaatuisia laadukkaita huolella valittuja rasvoja ja öljyjä. Saippuoissa on käytetty luonnollista e-vitamiinia, joka on luonnollinen antioksidantti. Turveliini suolasaippuassa käytetty hoitoturve on laadukasta suomalaista hoitoturvetta. Lipeä on myöskin laadukasta kosmetiikkalaatua. Jotta saippuasta tulisi saippuaa tarvitsee seos lipeää käydäkseen läpi kemiallisen reaktion. Valmis saippua ei sisällä enää lipeää, sillä valmistuessaan se on neutralisoitunut siitä kokonaan pois!

Saippuoissa käytetyt tuoksut, rasvat, öljyt, eteeriset öljyt, värit (kaikki saippuoissa käytetyt raaka-aineet) on hankittu tuottajilta, jotka ovat sitoutuneet eläinten hyvinvointiin, eivätkä näin ollen käytä missään vaiheessa eläinkokeita!

Joskus käsintehdyn saippuan pinnalle voi tulla valkoista tuhkamaista ainetta. Tämä on aivan vaaratonta (aine on soodaa, jota voi muodostua saippuan pinnalle sen kypsyessä). Valkoinen pinta lähtee pois käytössä.

Saippuassa olevan kääreen voi ekologisena roskana kierrättää tai polttaa. Parhaiten saippua säilyy niin, että käyttökertojen välillä se ei jää veteen likoamaan, vaan pääsee välillä kuivahtamaan.

Saippuat on kokeiltu ja hyväksi havaittu ihmisillä. Ei saa maistella, eikä syödä.

Valloittavista tuoksuista löytyy useita ihanaisia vaihtoehtoja... Kokeile ja ihastu!

takaisin