Suolasaippuat

Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa suolasaippuat soveltuvat erinomaisesti kuivalle ja karhealle iholle. ( Sopii muillekin ihotyypeille). Suolasaippua on miedosti kuoriva ja se pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi.

Suolasaippua on myös erinomainen atooppisen ihon saippua. Jos iho on kuitenkin "rikki", niin silloin suolasaippua luonnollisesti hieman kirveltää. Tämä on kuitenkin ohimenevää ja käytön jatkuessa suolasaippua tekee hyvää iholle. Suola on myös luonnostaan antiseptinen ja se vähentää bakteerien aiheuttamaa hienhajua!

Puhdistamattoman merisuolan lisäksi saippuassa raaka-aineina on käytetty kotimaista rypsiöljyä, kookosrasvaa, oliiviöljyä, sheaa ( Rakkaudella suolasaippuassa ainoastaan), sekä risiiniöljyä vaahtoa tuomaan. Suolasaippua ei kuitenkaan vaahtoa aivan yhtä runsaasti kuin muut Onnenpussin saippuat, mutta sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. (huom. pesusienellä tai harjalla suolasaippuan saa vaahtoamaan hieman paremmin ihastuttavaa pieni kuplaista vaahtoa).

Valloittavista tuoksuista löytyy useita ihanaisia vaihtoehtoja... Kokeile ja ihastu!
takaisin