Facebook

Yhteystiedot

ONNENPUSSI

Marjo Räsänen
Ylämylly
puhelin 050 441 3966

info@onnenpussi.fi

www.onnenpussi.fi

Suolasaippuat

Mitä on suolasaippua?

Yksinkertaisimmillaan saippuaa valmistetaan rasvoista/öljyistä ja vedestä. Jotta saippuasta tulisi saippuaa tarvitsee rasva-/öljyseos lipeää käydäkseen läpi kemiallisen reaktion. Myös valmis teollisesti valmistettu saippua tarvitsee tätä, tullakseen saippuaksi.  Joten ei mitään hätää, vaikka lipeä sanana kuulostaakin ehkä vaaralliselle, nimittäin - Valmis saippua ei sisällä kuitenkaan enää tätä, sillä valmistuessaan/kypsyessään se on neutralisoitunut siitä kokonaan pois!

Suolasaippuoita löytyy erilaisia. Jotkut ovat sellaisia vähän niin kuin suolakiviä, missä ei ole mukana ollenkaan rasvoja/öljyjä, vaan ne ovat pelkkää suolaa ja sitten on taas toisenlaisia suolasaippuoita, joihin on suolan lisäksi lisätty rasvoja -ja öljyjä ja valmistettu saippuaksi.

Onnenpussin suolasaippuat sisältävät luonnon rasvoja ja -öljyjä, sekä runsaasti puhdistamatonta merisuolaa, jonka on todettu auttavan erilaisissa iho-ongelmissa kasvoissa ja koko keholla. Sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla ns. "ongelmaihoa" käyttääksesi suolasaippuaa, sillä se soveltuu erinomaisesti myös normaalin, terveen ihon puhdistautumiseen. Onnenpussin suolasaippuassa on samassa palassa ns. pesevä sekä hoitava ominaisuus.


Valloittavista tuoksuista löytyy useita ihanaisia vaihtoehtoja... Kokeile ja ihastu!
takaisin